O Boiro deberá remontar en Barraña

BOIRO> O Club Deportivo Boiro deberá remontar este próximo domingo en Barraña o gol de desvantaxe co que regresou de terras rioxanas. Os de Gelucho caeron por dous goles a un ante o Náxera, nun encontro que estivo marcado pola mala actuación arbitral. A pesar de xogar un gran encontro, principalmente na primeira metade, mostrándose moi superior ó seu rival, nesta eliminatoria de ascenso á 2ªB, o Club Deportivo Boiro regresou de terras riojanas cunha derrota. 2 a 1 ante o Naxera. Esta xogada, ó cuarto de hora da segunda metade, marcou o devir do partido. O arbitro, a instancias do seu linier, concedeu este gol pantasma despois dun remate do defensa local Héctor nun saque de esquina. As protestas dos xogadores boirenses levaron á expulsión de Cardeñosa por dobre cartón amarelo. Ese tanto, que supuña o empate no marcador, deu alas ós locais, que a falla de dez minutos para o final, fóronse arriba, e noutra acción de estrategia conseguiría o dous a un definitivo tamén por mediación de Hector. O tanto do Boiro foi obra de Adrián Armental. Así as cousas os de Gelucho deberán remontar en Barraña se queren pasar esta primeira eliminatoria de ascenso. Abóndalles cun tanto.